Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Κυριακή 21/12/2014

Ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων του Ομίλου Εθελοντισμού "Μαθητές εν Δράσει"
Σήμερα από το πρωί στις 12 άνοιξε η εορταγορά μας. Τα τραπέζια στήθηκαν και στολίστηκαν με γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, όμορφα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, κοσμήματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια χειροποίητα από τους μαθητές μας, μπλούζες και φουλάρια και κοσμήματα δωρεά από τον Σύλλογο Γονέων.
Μία μικρή έκπληξη φυλάξαμε για την αγαπημένη μας Βάγια που είχε τα γενέθλιά της. Σβήσαμε όλοι μαζί τα κεράκια της τούρτας της.
Η μέρα αυτή αφιερώθηκε σε όλους όσους δούλεψαν για αυτήν . Έτσι την τιμητική τους είχαν οι μαθητές μας, αλλά και οι Γονείς του Συλλόγου.
 Η αίθουσά μας γέμισε κόσμο και εμείς προσπαθήσαμε να τους κάνουμε να νοιώσουν σαν στο σπίτι τους κερνώντας τους ζεστό μηλόζουμο, τσάι και φρέσκα κουλουράκια. Η ομάδα του project "Όταν οι τέχνες γίνονται γιορτή" με την θεατρική παράσταση που ετοίμασαν  προσπάθησαν να δισκεδάσουν τους καλεσμένους μας.
Στους πάγκους μας εναλλάσσονταν μικρές ομάδες πωλητών (εθελοντές-μαθητές) μας ανά 2 ώρες. Όλοι ευχαριστήθηκαν το κλίμα που επικράτησε. Το bazaar μας πήγε πολύ καλά, χάρη στις προσπάθειες όλων.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μικροί και .... μεγάλοι εθελοντές μας!







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου