Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τετάρτη 03/12/2014

Για άλλη μια Τετάρτη οι "μαθητές εν δράσει" συγκεντρώθηκαν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Πριν από όλα όμως είχαμε μια μικρή γιορτούλα. Κόψαμε βασιλόπιττα ... ναι βιαστήκαμε λίγο αλλά οι κυρίες Αντικουλάνη και Μιχαηλίδου δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν κάτι για την συνάντηση  και έτσι αγόρασαν βασιλόπιττα. Το φλουρί έτυχε στην Αλίκη. Καλή επιτυχία Αλικάκι στις εξετάσεις. Αφού φάγαμε και στυλωθήκαμε λίγο ξεκινήσαμε το έργο μας. Αποφασίσαμε να σκανάρουμε τα παραμύθια που θα πούμε στον Άγιο Στυλιανό και ξεκινήσαμε πρόβες θεατρικής ανάγνωσης. Όσοι δεν θα πουν παραμύθια συνεχίζουν τις κατασκευές μας. Χθες η παρέα μας ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένη. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη μας αλλά και νέοι μαθητές από το 20ο ΓΕΛ  Θεσσαλονίκης.
Σας ευχαριστούμε παιδιά για την διάθεση και το κουράγιο σας. Σιγά σιγά αρχίζουμε και συσκευάζουμε όσα ετοιμάζουμε. Παράλληλα η συγκέντρωση ρούχων για την "ΑΡΣΙΣ" αλλά και η συγκέντρωση τροφίμων για το "Παιδικό Χωριό Φιλύρου" συνεχίζεται.
Για το έργο μας την Τρίτη 02/12.2014 οι υπεύθυνες ενημέρωσαν τον Σύλλογο Γονέων προκειμένου να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν (υλικά, ρούχα, τρόφιμα) το έργο μας.
"Μαθητές εν δράσει" καλή δύναμη και καλό κουράγιο μέχρι τα Χριστούγεννα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου