Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, 28/03/2014, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, 28/03/2014

    Σήμερα ήταν μια πραγματικά σημαντική μέρα για τους "Μαθητές εν Δράσει". Παρουσιάσαμε τις έως τώρα δράσεις μας στους συμμαθητές, τους γονείς και τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο "Εκπαιδευτικό Πολυθέαμα Παρουσίασης Ομίλων" του 1ου Πρότυπου Πειραματικού. Ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό δημιούργησε η παρουσία μαθητών και καθηγητών από το σχολείο των Λειψών στην εκδήλωση. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 4.00 μ.μ. με τα Φυσικά Μαγικά, συνεχίστηκαν με τους αγώνες Μαθηματικών Γρίφων και την επίδειξη του Ομίλου Αντιλογίας και μετά ήρθε η σειρά μας...
    Συγκινηθήκαμε, πράγματι,  πολύ, όταν χρειάστηκε να ξαναθυμηθούμε όσα κάναμε και όσα περάσαμε μαζί και συγκινήσαμε πολύ στο τέλος τις καθηγήτριές μας με την αυθόρμητη έκφραση της αγάπης και του δεσμού μεταξύ μας ... Κοινή διαπίστωση: μέσα από τον όμιλο εθελοντισμού πιο πολλά πήραμε παρά δώσαμε. Πήραμε χαρά, συντροφιά, ικανοποίηση, καινούριες φιλίες και αξίες.










    Τελευταία και πιο απολαυστική παρουσίαση: αυτή του Ομίλου Μουσικής. Ο κ.Συκάς και η ομάδα του μας πρόσφεραν μια συναυλία υψηλής ποιότητας με τραγούδια του Μάνου Λοϊζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου