Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, 13/02/2014, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, 13/02/2014
Μια καινούρια δράση ξεκινάει! Συγκέντρωση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης. Οι ανάγκες είναι πολλές και ο αγώνας των εθελοντών εκεί απαράμιλλος!  Σήμερα οι καθηγήτριες μας μοίρασαν την όμορφη  αφίσα που ετοίμασε ο κ.Χατζηνικολάου Κώστας για τη δράση αυτή. Ελπίζουμε να συγκινήσει και να κινητοποιήσει πολλούς από τους συμμαθητές μας και τις οικογένειές τους!



Εξάλλου, εκτός από την αφίσα, παραλάβαμε και τα μπλουζάκια που μας έστειλε η «Λάμψη» για τη δράση του Σαββάτου, 15/2/2014, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.  Θα μοιράσουμε ενημερωτικά φυλλάδια για τη δράση της «Λάμψης», συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος.

Οι ετοιμασίες για τη  γιορτή στο «Άρσις» την Τσικνοπέμπτη συνεχίστηκαν και σήμερα: χορός και παιχνίδια!  Πιο συγκεκριμένα χωριστήκαμε σε ομάδες,  η καθεμιά από τις οποίες θα έχει την ευθύνη ενός παιχνιδιού. Αν τα παιδάκια στο πάρτι αυτό διασκεδάσουν το μισό από ό,τι διασκεδάσαμε εμείς σήμερα, ετοιμάζοντας τα παιχνίδια, τότε θα περάσουν πραγματικά όμορφα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου